Os Fotball

Os fotball er ein stor breiddeklubb med over 700 aktive spelarar og omlag 100 trenarar og leiarar. Klubben har ein stolt historie, med blant anna spel i Norges øverste divisjon på herresida. Klubben har i dag totalt 55 lag, frå gutar/jenter fødd i 2013 til seniorlaga våra på herre – og damesida. Både herre- og damelaget spelar i 3.div i 2019.

Visjon og verdier

Os Fotballs visjon er «trygghet, fotballglede og utvikling for alle». Os Fotball skal til enhver tid aktivt jobbe for en trygg og god arena for alle som spiller fotball i Os. Våre kjerneverdier er levende, ambisiøs, inkluderende og humør.

Levende
Vi skal være en åpen og ærlig fotballklubb. Det skal være stor takhøgde og aksept for at vi alle er ulike. Både på og utenfor bana ønsker vi mennesker som tør by på seg selv, viser engasjement og livsglede.

Ambisiøs
Vi skal ikke være redd for å søke nye utfordringer og fremgang. Det som var godt nok i år er ikke nødvendigvis godt nok neste år. Vi skal tørre stille krav til hverandre og ha en ambisiøs og positiv fremtoning.

Inkluderende
Vi skal ha en inkluderende holdning der alle er velkomne i Os Fotball familien. Vi skal være ydmyke, gode og ærlige med hverandre.

Humør
Vi elsker latter og glede. Fotball skal spilles med energi og et smil rundt munnen. Det skal være artig å komme til Kuventræ og vi skal skape de rammene gjennom åpenhet, ærlighet og positivitet.

Styret

Bak frå venstre: Torkel Hjertnes, Jan Frode Skeie, Leiv Gunnar Heggland og Vidar Bahus. Framme frå venstre: Kine Lunde, Marita Arentzen og Torill Blindheim.

Leder: Leiv Gunnar Heggland
Nestleder: Kine Lunde
Økonomiansvarlig: Torkel Hjertnes
Kvalitetklubbansvarlig: Marita Arentzen
Fair play – ansvarlig: Kine Lunde
Politiattest-ansvarlig: Kine Lunde

I tillegg har styret fordelt arbeidet i fotballgruppa i fire underutvalg, der utvalga er representert med ein person frå styret.

Anlegg: Vidar Bahus
Sport: Jan Frode Skeie
Arrangement: Torill Blindheim
Økonomi/Marked: Torkel Hjertnes

Link til Os fotball sin sportsplan:

Sportsplan-Os-Fotball

Os Fotball sin klubbhandbok:

Håndbok Os Fotball oppdatert versjon 2019

Aktivitetshjul 2019

Årshjul Os Fotball-A4-Details